När vi kom hem från Gotland hade vi en dag på oss att tvätta kläder och packa om för att sen dra vidare till Rhodos en vecka.

Vi bodde på ett jättefint och bra hotell som har allt man kan önska sig, och det bästa av allt, ett eget vattenland.

Det var otroligt varmt, runt 40-45 grader på dagarna och inte någon större skillnad på kvällarna. Det var jättevarmt då också! Vi satt inte utomhus och åt frukost eller middag (som serverades i den stora restaurangen) en enda gång under vecka, det var så varmt så det gick inte.

Vi badade mest! Jag och Meja gick till en av lekplatserna en dag men där var allt så hett så det inte gick att leka. Sanden var kokhet så det inte gick att gå barfota. Meja hade foppa-tofflor och de ville hon ta av sig för hon avskyr att få sand ”i skorna”, men hon brände fötterna då. Gungorna och rutschkanorna var brännheta efter att solen legat på i timmar. Nä, det gick inte att vara där på dagtid, det blev små kvällsturer dit istället.

Tjingeling så länge!