Idag är första dagen på dagis för barnen efter mer än en månads lång ledighet.

Sommarledigheten började med att jag och barnen åkte till Gotland med mormor, morfar Sören och Mummu (min mormor). Vi inkvarterade oss hon min morbror Esa, hans Liw och deras 3 fantastiska hundar i sitt hus i Vibble som ligger bara några kilometer söder om Visby. Vi hade härliga dagar där med besök på Kneippbyns vattenland och sommarland, provade många olika lekplatser, åkte runt och tittade på sevärdigheter, stannade och fikade på olika caféer mm. Vi hade det så bra att vi inte ville åka hem när det var dags, utan bestämde oss för att stanna några dagar till. Det medförde att pappa Marvin fick komma över en vecka senare än vi då han äntligen började sin semester. Vi bodde kvar hos Esa och Liw några nätter till men sen var vi tvugna att inkvartera oss på annat boende då min kusin med familj skulle komma och bo hos dem. Då flyttade vi in på Tott Hotell som ligger fantastiskt fint vid vattnet en bit norr om Visby. Dä bodde vi två nätter innan båten tog oss hem mot Nynäshamn igen.

Morfar kan han oxå!