Tiden rullar på här hemma. Lillan som ännu inte fått sitt namn spikat blir 4 veckor gammal, om bara 2 dagar. Otroligt! Hon äter och sover jättebra och därmed växer hon så det knakar, hon är redan jättestor. Men ändå så liten! Vissa dagar sover hon nästan bara känns det som och andra är hon vaken ganska mycket. Hon har börjat ”prata” och det låter så himla sött. Hon gillar att ligga på skötbordet som vi ”dukat upp” på runda glasbordet. Där trivs hon väldigt bra för det mesta, hon ligger och tittar på fransarna på lampan ovanför bordet och då kan hon ”snacka” lite.

Molly är en snäll och väldigt mysig storasyster. Hon är stolt över sin lillasyster och pussar, kramar och klappar på henne hela tiden. Får se om det slår om till svartsjuka senare.

Molly har kommit på att pottan är sådär, hon vill hellre sitta på toaletten nu. Så som mamma och pappa gör. =o) Vi har en sån barn-toaring som hon gladeligen använder och det går ritktigt bra. Visst blir det fortfarande någon olycka ibland men det går helt klart åt rätt håll. Och fortfarande så har hon blöja på natten och den behövs nog för den är TUNG på morgonen.

Idag öppnade Tumba kyrkas Öppna förskola igen efter sommarlovet och då var vi såklart där. Hela familjen! Molly har ju inte dagis på måndagar så det passar perfekt med ett besök till Öppna då. Lillan sov nästan under hela besöket och Molly lekte hela tiden. Hon hann med en snabbfika också, dvs ett glas saft. Det var många ”kändisar” från tiden då jag var föräldraledig med Molly som var på Öppna förskolan. Många har fått flera barn så det var många man känner igen från förr. Roligt!

Tiden går väldigt fort, det är nåt hela tiden och det här med bloggandet har hamnat lite på hyllan. Vi får försöka skriva lite då och då men det kan bli lååångt mellan gångerna nu. Tyvärr!