Jag gjorde det igen!!! Det som hänt förut!! Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg om Mollys sommarlov och så klantar jag mig så att allt bara försvinner bort i tomma intet.

Jaja, och sen gammalt vet jag att det inte hjälper att bli arg och hysterisk men nog vill jag SKRIKA men det går inte heller för Marvin och Molly sover lunch. Tur det kanske…

Hur som helst, Mollys sommarlov rullar på och hon har varit ledig från dagis i 4 veckor nu. Så tiden går! Det har ju varit kanonbra väder mestadels vilket gjort att vi kunnat vara utomhus en hel del. Vi har försökt oss på att aktivera henne genom att göra olika utflykter hela tiden och till nya ställen.

I förra veckan var vi till Mulle Meck, en lekpark i Solna som är uppbyggd och baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Den var jättetrevlig och gratis, inte dumt. Efter besöket där sov Molly lunch i bilen medan jag och Marvin åt en smarrig lunch på fisken i Fruängen. Och efter det så gjorde vi premiärbesöket med Molly på Gröna Lund. Och det gjorde succé, hon rände runt från åkattraktion till åkattraktion så vi blev helt nervösa att vi skulle tappa bort henne. För det var riktigt mycket folk där. Karusellen var en klar favorit och Veteranbilarna hade hon absolut inget intresse för alls. Tåget och Nyckelpigan var ok, eller Nyckelpigan gick nog lite väl fort för henne för hon sa att den var lite läskig. Lilla Pariserhjulet åkte hon en gång men var inte så intresserad av att åka igen. Men karusellen fick många besök av henne och sen de små bilarna som åker som på tåg nere vid vattnet bortom stora bergodalbanan, de var också jätteskoj. De är en gratisgrej som hon åkte flera gånger efter varandra. hon åkte ett par gånger med en lite större tjej som hon verkligen verkade gilla. Sen när den flickan åkte med en kompis fick Molly åka ensam och det var inte alls lika kul. Så Marvin frågade flickan om hon kunde åka med Molly en sista gång, vilket hon gladeligen gjorde och sen var det färdigåkt. Då sa Molly till mig att hon ville att flickan skulle komma hem till oss. Gulligt va? Hon gillade verkligen henne.

Tobbe och Pernilla med sin 2-åriga Vincent kom och hälsade på oss i förra veckan också. Vi har inte träffat dem på jättelänge så det var verkligen ett kärt återseende. Vincent hade blivit jättestor och han och Molly lekte så sött med varandra. De lekte både inne och ute och badade i poolen tillsammans. Vi tog en promenad till några små lekplatser här i närheten och sen blev det middag och fika. Sen var klockan ganska mycket och det var dags för dem att åka hemåt Vallentuna. Det var riktigt roligt att se dem så vi hoppas att det blir snart igen.

I söndags åkte vi till Naturhistoriska riksmuseet och kollade på framförallt dinosaurierna som Molly verkar ha ett lite extra intresse för. Men den utställningen var inte så stor så vi gick runt och tittade på andra djur också och Molly verkade tycka att det var rätt roligt. På vägen hem därifrån åkte vi förbi IKEA där jag tror att alla människor i hela Stockholm var just då, men det skrämde inte oss. Vi fick kolla och köpa ett skåp och Molly fick leka och springa av sig på barnavdelningen som hon älskar. Senare på kvällen kom mormor och morfar Sören och åt middag med oss.

I måndags var vi på Junibacken på eftermiddagen med Hilda och familjen och efter det åkte vi till mormor och morfar Sören på middag. Sen lämnade vi Molly där för övernattning. Vi hade tid till barnmorskan igen på tisdagen kl 8.00 och eftersom vi numera sover lite längre kändes det stökigt att behöva väcka henne för att åka till bm så tidigt. Istället sov hon kvar hos mormor och det verkade gå jättebra.

På tisdagen (som var igår) var vi som sagt till barnmorskan igen på morgonen. Allt var ok som vanligt och nu är det bara att fortsätta vänta. Beräknat datum var ju den 26 juli och igår var det den 28:e men än har ingenting hänt. Efter bm åkte vi hem och åt frukost och fixade lite innan vi åkte tillbaka till mormor för att hämta hem Molly. Men vi blev kvar där hela dagen, tog en sväng ner till Nyckelviken och tittade på djuren och lekte lite sen hem till mormor och morfar igen och åt middag. Vi var kvar till straxt efter 20.00 och när vi skulle åka hemåt så ville inte Molly följa med, hon ville sova hos mormor. Vi frågade och frågade men hon ville inte med hem så vi planerade att hon skulle stanna en natt till. Jag och Marvin åkte förvånade hemåt men när vi åkte genom stora tunnels så ringde mormor och sa att Molly ändrat sig, hon vill med mamma och pappa hem. Det var bara att vända om och hämta hem henne. Sötnosen! Sen somnade hon ganska fort när vi kommit hem, hon var jättetrött!