Våran skrutta är för kul!

Igår när vi satt i bilen på väg till mormor och morfar Sören så var Molly i riktigt hyperläge. Hon pratade och pratade och var så rolig. Rätt vad det var så säger hon: – Jag tänker på min Hilda. Det är hennes bästis. Jaha, svarar jag. Sen säger Molly direkt efter – Mamma, fråga mig vad jag tänker på? Då frågar jag såklart, – Vad tänker du på? Då svarar Molly – Min Hilda! Så gulligt, först informerar hon och sen ber hon mig fråga om det hon just berättat.

Ja, hon gillar verkligen sin Hilda. De är så söta tillsammans, leker och busar men är för det mesta rätt snälla mot varandra. Molly är inne i någon period där allt som hon leker med är hennes, oavsett vem som egentligen äger sakerna. Hon blir jättearg om någon tar någonting av det som hon leker med och då säger hon tydligt att det är HENNES, fast det inte är det alla gånger. Jaja, vi försöker förklara så gott det går att hon lånar av andra och att andra lånar av henne och att man får dela på saker och ting. Men hon är nog inte helt med på vad vi menar.

Molly är väldigt pappig på mornarna och dagarna men framåt trötta kvällen så blir hon extremt mammig. Då är pappa inte mycket värd, tyvärr. Vi försöker varför det är så här nu men vi kan inte finna någon bra förklaring… Det är också svårt att veta hur man ska göra med tanke på att bebisen kan komma vilken dag som helst. Snart måste Molly dela med sig av båda sina föräldrar och kanske inte alltid när det passar henne. Jaja, vi pratade om det igår, jag och Marvin, och vi tror att vi får ta en dag i taget och se hur det blir när bebis kommer och sen försöka hitta någon bra strategi för framtiden. Det löser sig, det gör det ju alltid till slut.

Vi är hemma nu allihopa, vi försöker hitta på så mycket vi bara kan för att Molly ska få ett händelserikt sommarlov trots att vi håller oss på hemmaplan pga den väntande bebisen. Vi har varit iväg och badat en del eftersom vädret varit helt fantastiskt men vi har också varit hemma och bara njutit. Vi införskaffade en pool till Molly för ett tag sen och den har hon använt rätt flitigt. Marvin har snickrat vidare på lekstugan och snart är den nog klar, det är några saker kvar men den är ändå lekklar redan nu.

Vi var iväg till Märsta en dag med mummi, Hilda och familjen. De öppnade ett helt nytt utomhusbad förra helgen som ska vara nordens första biologiskt renande utomhusbad. Det var jättebra! Kändes lite knasigt att åka til Märsta men vi hade en toppendag där med sol och bad.

Tjingeling!