Solen och värmen håller i sig. Igår , söndag, var vi med med mormor och morfar Sören på deras båt. De åkte ut redan i fredags så de plockade upp oss på Lagnö på förmiddagen igår sen åkte vi iväg till en liten badstrand på Tynningö. Vi la till vid en taxibrygga (fy oss) och sen kunde man gå, simma eller ta jollen till den lilla stranden. Marvin och Molly tog jollen, morfar Sören simmade och jag och mormor gick.

Molly fick syn på en uppblåst krokodil och fick låna den av en annan familj på stranden. Hon tyckte den var jätterolig.

Efter badet hoppade vi i båten igen och tuffade vidare mot Waxholm. Molly åt lunch i båten på vägen till Waxholm och när vi kommit fram så blev det glaspaus för henne.

Sen blev det riktigt smarrig lunch på Melanders Fisk för oss andra.

Medan Marvin och Molly gick tillbaka till båten för att försöka sova lite tog vi andra en sväng runt i butikerna. Jag och mamma (eller mormor) ramlade in i leksaksaffären där. Den är så fin! Fylld med massor av roliga saker. Där hittade vi en sån uppblåsbar krokodil som Molly lånade av familjen på stranden så den köpte mormor till Molly.

Väl tillbaka i båten hade Molly inte somnat. Men Marvin var rätt seg, han hade nog gärna sovit en stund. Men vill inte Molly så är det svårt. Det har varit lite stökigt med hennes sovande på senare tid. Tror att värmen och ljuset om kvällarna stör hennes naturliga sovklocka, hon vill bara inte.

Vi satt i båten och solade och pratade och till sist somnade Molly rätt vad det var in i famnen på mormor. Det var nog första gången det hände. Hon måste varit helt slut, hon hängde som en trasdocka när Marvin bar ner henne till sängen.

Framåt kvällskvisten började vi tuffa tillbaka till Tynningö och båtens hemmabrygga. Då var det slutåkt för denna helg och det var dags att åka hem till VM-fotbollsfinalen som började 20.30.

Tack för en underbar dag på ”sjön”!