Igår var Mollys sista dag på dagis innan sommarlovet. From idag, 1 juli och hela månaden framåt är det stängt på dagis. Om man behövt så hade de ordnat med annan dagisplats under månaden men eftersom Marvin är ledig så löste det sig. Jag måste jobba en vecka till efter denna (torsdag idag) men jag jobbar bara halva dagarna nu så det blir mycket tid med Molly också. Nu är det snart bara 3 veckor kvar till beräknat datum då bebisen kan tänkas komma så det är hög tid att varva ner och ta det lugnt.

Vädret är helt fantastiskt bra. Det har varit lite molnigt idag men nu är det strålande sol och 26,8 grader i solen och klockan är 19.46. Imorgon ska det bli upp till 30 grader och strålande sol och de säger att det ska hålla i sig hela helgen. Härligt men samtidigt jobbigt om man inte spenderar dagarna på rätt ställe. Är det 30 grader så måste man nästan hålla på en strand. Får se om vi lyckas ta oss ut till Björkvik på Ingarö som vi pratat om.

Molly har en liten plastpool på tomten som hon har badat ganska flitigt i. Nu var vi tvugna att tömma ut vattnet idag för det behövdes verkligen förnyas. Ska gå ut och fylla på nytt snart så att det hinner värmas upp lite till nästa dopp. Annars är det ju en hit att springa i vattenspridaren också, det gjorde lilla damen igår kväll trots att vi inte tyckte att det var så varmt egentligen. Men hon ville så gärna och det är så jätteroligt att titta på så vi lät henne göra det. Snälla vi var va?

Vi spånar lite på semesterplanerna men eftersom man inte har den blekast om när bebisen kommer så är det svårt att boka nåt. Jag trånar efter Gotland igen, det skulle vara så mysigt. Får se om vi lyckas ta oss dit när bebis kommit. Annars måste det iallafall bli en hel del utflykter här hemma, framförallt för Mollys skull. Usch vilken tråkig sommar för henne om det inte händer nåt. Jag måste utforska Stockholm med omnejd och se vad vi kan göra. Det finns säkert massor, det är bara det att jag inte vet om det än. Om någon har några bra tips så tas de tacksamt emot.

Marvin kämpar på med lekstugan till Molly. Om det inte vore för att det verkligen är hans stora hobby och för att han är så noggrann så skulle det nog varit klar redan. Men det närmar sig nu och den blir så otroligt fin. Han har verkligen lagt ner hela sin själ i den. Måste lägga ut lite bilder.

Mummi har lovat Molly att det blir inflyttningskalas när den är klar, kanske dags att planera in det snart. =o)